Om oss

Vår trädgårdsblogg var till en början en plats för vardagsbetraktelser, som många andra bloggar, men kom med tiden att växa fram mer och mer som en sida som handlar främst och hus och trädgård. Vårt eget intresse runt just detta har gjort att det blivit en naturlig del av vår vardag att förmedla idéer med hjälp av både text och bilder, och vi gör det med stor glädje.

Vårt fokus ligger idag till stor del på att dela med oss av smarta knep och tips som alla kan ha nytta av. Enkla lösningar är det bästa vi vet, och det har för oss blivit tydligt att många av er läsare uppskattar det. Vi berättar också om vad som händer hemma i vårt eget hus och trädgård, bjuder på härlig inspiration och lösningar som passar för dom flesta oavsett hur mycket tid och pengar man vill lägga ner.

För den som har frågor och funderingar går det bra att kontakta oss via mail. Vi svarar på dessa efter bästa förmåga. Vi tar även gärna emot idéer och tips på vad ni läsare vill ha mer av, och i övrigt önskar vi alla våra besökare en stund av trevlig och inspirerande läsning.