Företagspresentation – Lisana

23 juli, 2021 0 av webmaster

Lisana Bygg och Badrum är ett bygg- och renoveringsföretag som grundades 2010. Från att varit en ”idé på köksbordet” har företaget vuxit till att bli ”Stockholms ledande” företag inom renovering. (Citat från hemsidan). Vilka tjänster erbjuder företaget och vad skiljer det mot andra företag i branschen?

Lisana i siffror

  • 32 miljoner – Omsättning i företaget år 2020.
  • Ca 2000 – Antalet kompletta projekt utförda 2020
  • Ca 50 – Antalet anställda, allt från administratörer till hantverkare
  • 2010 – Året då företaget grundades
  • 50 % – Upp till 50 % rabatt har Lisana hos återförsäljare. Rabatter som spar pengar till kunderna

Helhetslösning vid byggnation och renoveringar

Lisana Bygg och Badrum erbjuder helhetslösningar och totalrenoveringar. Med det menas att deras kunder kan få all hjälp oavsett om det handlar om en enklare mindre renovering eller en mer avancerad renovering som kräver insatser från flera olika hantverksgrupper. Det innebär även att Lisana aldrig förmedlar vidare de projekt som de blir anlitade för. Istället tar de hela ansvaret för hela projektet, ger garanti på utfört arbete och har all kontakt med kunderna.

Design och visualisering

En del kunder har färdiga ritningar och underlag på hur de vill att renoveringen ska genomföras. De som däremot vill ha hjälp med idéer och design kan få denna hjälp av som tilläggstjänst från Lisana. Företaget kan exempelvis designa ett badrum, rita upp det och till sist visualisera det för kunden. På detta sätt blir det lättare att förstå hur badrummet skulle se ut efter att renoveringen är utförd.

Allt börjar med möte – digitalt eller på plats

Första steget till ett badrum, en uteplats eller en tillbyggnad är ett möte med personal från Lisana AB. Historiskt har det varit vanligast att personal kommer till hemmet där projektet förväntas utföras. Men det finns även möjlighet att ha denna träff digitalt via videolänk. Efter att sett och diskuterat olika möjligheter kan en offert skapas. Lisana arbetar enbart med fasta priser vilket gör det tydligt för kunden vad det kommer att kosta.

Referenser och tidigare projekt

På hemsidan går det att se exempel på projekt som Lisana har utfört. I korta videoklipp berättar även kunder hur de upplevt företaget och den hjälp de fått. Exempelvis:

  • Badrumsrenovering hos privatperson i Huddinge
  • Från rivning till komplett badrum
  • Större husrenovering

En bit ner på referenssidan finns referensbilder från köksrenoveringar, totalrenoveringar, badrumsrenoveringar, tvättstugerenoveringar m.m.