Fakta om Bygginstruktioner.com

31 december, 2020 0 av webmaster

Fakta om Bygginstruktioner.com

Nedan presenteras fakta om Bygginstruktioner.com – En byggblogg med tydlig inriktning mot instruktioner och dokument som krävs vid tillbyggnationer och ombyggnationer.

Med utgångspunkt i tre frågor

Vid en kort presentation om Bygginstruktioner.com nämns att artiklarna utgår från tre huvudfrågor.

  • Har du råd att genomföra bygget?
  • Vad får du bygga?
  • Kan du, eller ska någon annan, bygga?

Tre viktiga, och minst sagt relevanta frågor som bör ställas redan på planeringsstadiet. Allt för många projekt dras igång utan någon tydlig budget – och får därmed avslutas i förtid.

Om Bygginstruktioner.com ska presenteras med en mening vore det därmed ”Lär dig om du har råd, får och bör bygga själv”.

…och friggebodar samt attefallshus

Utöver dessa tre punkter finns även ett stort fokus på attefallshus och friggebodar. Få vet den exakta gränsen mellan dessa byggnationer och vilka ansökningar som eventuellt behöver göras. En vanlig missuppfattning är exempelvis att friggebodar får ställas upp var som helst på gården – i vilken utsträckning som helst. Detta eftersom de är så små att något bygglov inte behövs. Men så enkelt är det inte då det även kan behövas granneintyg.

Mer om Bygginstruktioner.com

Vilka artiklar kan hittas på sidan?

Via menyn går det att hitta information om regler för friggebodar samt vad attefallshus är. Här finns även en artikel som visar hur inredning kan ske av en friggebod. Utöver dessa statiska artiklar som lätt nås via startsidan finns en blogg som löpande uppdateras. Exempel finns blogginlägg om:

  • Vackra och hållbara ytor
  • Förberedelser för att bygga
  • Viktiga streck och rutor
  • Låt inte vädret stoppa bygget

Blogginlägget har därmed en smalare inriktning än vad de allmänna artiklarna har som går att nå från startsidan.

Vilka driver sidan?

Någon OM OSS finns inte. Däremot finns det en favicon som påvisar att sidan ägs av ett bolag i Stockholm.

Vad är målet med sidan?

I en widget på startsidan presenteras lite kort om bygginstruktioner.com och vad besökarna kan förvänta sig för material på hemsidan. Med andra ord artiklar som är uppbyggda utifrån de tre ovan nämnda frågorna samt information om attefallshus och friggebodar.

Säljs något på sidan?

Nej, någon försäljning sker inte från denna webbplats. Det som finns tillgängligt är enbart faktaartiklar som kan vara intressanta att läsa före eller under ett byggnadsprojekt. Utifrån de inriktningar som finns på artiklarna är det tydligt att de främst vänder sig till privatpersoner.

Hur får jag veta mer om Bygginstruktioner.com?

Gå till sidan och ta del av den information som finns tillgänglig.