Trädgårdsdesign i Stockholm – tjänster och priser

25 november, 2020 0 av webmaster

Stockholm är en av dom städer i Sverige där dom flesta affärsidéer och tjänster går hem och så även trädgårdsdesign. Här kan man anlita företag som drivs av trädgårdsarkitekter som på ett eller annat sätt kan hjälpa till att designa och styla trädgårdar hemma hos privatpersoner lika väl som företag. Det finns flera olika tjänster inom trädgårdsdesign i Stockholm – här kan du läsa mer om dom, samt hur mycket det kan kosta.

Tjänster inom trädgårdsdesign i Stockholm

Det finns som sagt flera olika tjänster inom trädgårdsdesign att hitta i Stockholm med omnejd. En del tjänster är större och mer omfattande och andra enklare:

  • Hjälp med trädgårdsdesign – huvudtjänsten inom trädgårdsdesign i Stockholm är kort och gott trädgårdsdesign. Här får men hjälp att gå igenom hela sin trädgård och utforma den på bästa sätt. Man får kartor och skisser och många bra tips.
  • Rådgivning – För den som inte känner behov av kartor och skisser finns även möjlighet att få rådgivning på plats i den egna trädgården. En trädgårdsarkitekt kommer då ut och tillsammans går ni igenom trädgården. Du får tips och idéer men även goda råd och feedback på egna tankar.
  • Styling – en annan tjänst som finns att hitta inom trädgårdsdesign i Stockholm är styling. Det kan vara inför en fest eller ett bröllop som ska hållas hemma i trädgården, eller inför något annat speciellt tillfälle. Styling kan också komma väl till pass inför en bostadsförsäljning, då man vill visa sitt hem från den bästa sidan!

Så mycket kostar trädgårdsdesign

Att anlita proffshjälp inom trädgårdsdesign är tyvärr inte gratis men eftersom det finns olika tjänster finns också olika prisklasser. För mer omfattande hjälp med trädgårdsdesign, det vill säga där man får en skiss och handfasta tips på vad man ska göra, får man såklart betala lite mer.

Enligt ett exempel från ett företag som jobbar med trädgårdsdesign i Stockholm kan man se att det finns två priser även här – och två olika paket. Det mindre paketet kostar hos detta företag 18 000 kronor och det större paketet, där lite mer ingår, kostar 25 000 kronor.

För den som nöjer sig med rådgivning ligger priset hos samma företag på 9 500 kronor och för styling av trädgård, uteplats eller uterum finns inget angivet pris. Troligen beror det på stylingens omfattning och man får därför be om offert för att få ett prisförslag.